loading...
Barátság Hotel vélemény

Tesztelek: Barátság Hotel – Hajdúszoboszló

Barátság Hotel vélemény- Utoljára talán gyerekkoromban voltam Hajdúszoboszlón, amikor a fürdő átesett egy felújításon, így amikor meghívást kaptam a Barátság Hotel-től, hogy nézzem meg a szolgáltatásaikat és Hajdúszoboszlót, már alig vártam, hogy ismét eljöhessek ide.

Egy jó 2 és fél óra autókázásnyira van tőlem a város, de valamiért nagyon szeretem ezt a Keleti régiót, olyan nyugodt és csendes. A nyár kellős közepén érkeztem meg, így hatalmas pezsgés fogadott, ahol idősek és fiatalok is egyaránt élvezték az ittlétet.

A szálloda

Szerencsére a szállodának van saját parkolója, így nem kellett vadászni a helyek után az utcán. Az autómat gyorsan letettem és megcéloztam a recepciót, hogy gyorsan becsekkoljak. Meglepetésemre ez már a második olyan szálloda volt, ahol egy kis ajándékcsomaggal kedveskedtek. Ez úgy gondolom, hogy nagyon tudja erősíteni a bizalmat és egyben a márkahűséget is, ugyan is hasznos tárgyak voltak a csomagban, de mindegyiken ott volt a szálloda logója.

Gyorsan körbe is vezettek, megmutatták, hogy hol van a wellness, az étterem és a szórakozási lehetőségek.

Egy kicsit féltem…

Szeretek utána nézni a szállodának, hotelnek, vagy szállásnak, ahová meghívnak, de úgy általában is szeretem ismerni a szállásokat és szoktam is nézegetni az online megjelenésüket, kommunikációjukat, meg mindent.

A Barátság Hotel-ről is olvasgattam, láttam, hogy szinte csak nyugdíjasok írnak kommenteket, a képeken is ők szerepelnek, illetve a programok között is, számukra előnyös zenés estek szerepelnek.

Gondoltam, hogy nem nagyon fogom itt jól érezni magamat, hisz ez nem az én korosztályom.

de…

Meglepetésemre a szálloda vendégei nagyon vegyesek, így a közép és fiatalabb generációból is rengetegen voltak.

Akkora az egész komplexum, hogy szinte alig vettem észre, hogy amúgy több száz ember tölti itt a szabadidejét. Nagyon kényelmesen el lehetett férni a wellnessben az étteremben és a bárban is. Szóval ez egy tök jó dolog, hisz mindenki megtalálja a maga szórakozási lehetőségét.

A wellness

Gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő, gyermekpancsoló és még kültéri gyógy része is van a szállodának, amit most újítottak fel, így elképesztően prémium minőséget képvisel. A beltéri részleg inkább kedvez az idősebbeknek és ott is elférne a felújítás, de azt az információt kaptam, hogy ez is már készülőben van.

Én az  a típus vagyok, aki szeret a meleg vízben ücsörögni, de nem bírom sokáig, de amikor benne vagyok, akkor igazán ki tudom élvezni, ahogy szétázik a bőröm 😀

Felváltva járkáltam a szauna, pezsgő és gyógymedence között, így kellőképpen ki tudtam pihenni a fáradalmaimat.

Az étterem

Svédasztalos étkeztetés van, így végig tudjuk kóstolni a finomabbnál finomabb ételeket. Azt vettem észre, hogy itt viszont az idősebb generációnak kedveznek, mert az ételek nagy részre olyan, mint amit otthon szoktak készíteni a nagymamák, ami tök jó!

A pincérek és szakácsok nagyon kedvesek és mindenben segítenek. Kellően nagy az étterem, így nem kell attól félni, hogy nem jut hely.

Az italválaszték is bőséges, amit a pincérektől lehet igénybe venni. Nagyon sok aprósütemény található  a desszertes részlegen. Hamar jól lehet lakni és finomakat enni.

A szobám

Én egy apartman szobát kaptam, ahol bor és gyümölcs bekészítés fogadott. Általában itt 4-6 fő szokott lenni, így 2 fürdőszoba 2 szoba és egy konyharészleg is van. Természetesen vannak kisebb szobák is, ahol ugyan olyan kényelmesen el lehet férni. A szobák nagy részéhez van erkély, így akár este el lehet ott borozgatni és nézelődni.

Nem szeretek annyira a szobáról beszélni, hisz itt vagyok a legkevesebbet napközben, de azt megemlíteném, hogy ajándékba jár egy 1.5L-es víz, illetve szinte tényleg minden megtalálható itt, még a fürdőköpenyek is.

A városról

A város, mint említettem tele volt élettel. Mivel a szálloda a fürdő utcájában helyezkedik el, így amerre csak néztem, éttermek és boltok voltak. Élőzenés vacsorázási lehetőségek, kirakodóvásárok és fagylaltozók. Egy pillanatra elkapott a tengerparti feeling is. Érdemes egyébként elmenni sétálni, mert nagyon jó hangulata van a városnak és nyáron, ősszel is rengeteg programmal várják az ide látogató vendégeket.

Összegzés

Nagyon jó elhelyezkedés, finom ételek, óriási, de kicsit régies wellness részleg, nagyon sok foglalkozás és program jellemzi a szállodát. A városba mindenki szinte a fürdő miatt érkezik, ami Európa egyik legnagyobb fürdője.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne kikapcsolódni és pihenni. Mindenképpen érdemes átugrani Debrecenbe is, ahol rengeteg látnivaló és program vár mindenkit.

Köszönöm a Barátság Hotel-nek a meghívást és hoztam is nektek szokás szerint egy nagyon jó ajánlatot!

Wellness Hétvége

2019.09.01 – 12.22. között (minimum 2 éjszakás foglalás esetén)

Szállás, teljes ellátással (svédasztalos reggeli és vacsora, plusz könnyű ebéd)

Korlátlan fürdő és wellness rész használat – gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő, gyermekpancsoló.

Fürdőköntös használat

Térítésmentes animációs programok

Ára:  14.000 Ft/fő/éjtől

+ 5% kedvezmény, ha ezen az oldalunkon foglal!

MEGNÉZEM AZ AJÁNLATOT

További tesztek