loading...
Debrecen programok

Debreceni programok- Mindenki ismeri Debrecent, de nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy pár órát, vagy napot itt töltsön szabadidejében, vagy esetleg ha ideje engedi, nem tudja, hogy mégis hová is menjen kikapcsolódni ebben a csodás városban. Ezért most ismerjetek meg pár olyan helyet Debrecenben, ami garantált kikapcsolódást fog adni számotokra.

1. Aquaticum Mediterrán Élményfürdő 

Debrecen Nagyerdő szívében található.A 2014-es megújulásnak köszönhető, a fürdőközpont valamennyi generációszámára nagyszerű szolgáltatásokat kínál.A Mediterrán Élményfürdőben dús trópusi növényzet található ami az év minden napjára nyarat varázsol.

Itt a legkisebbeknek bébimedencével szolgálnak, a nagyobbaknak gyermekmedencével. Ezek mellett pedig még hullám-és élménymedence, továbbá izgalmas csúszda, mászóval található.Termálfürdő medencecsarnokában 33, 35, 38 fokos medencék közül választhatnak a vendégek. Minden medencében megtalálhatóak a kényelmes ülőpadok, aminek köszönhetően még jobban el tudnak lazulni a vendégek. A Szaunavilágban két pihenőszoba található. Itt halk relaxációs zene teszi kellemesebbé a vendégek pihenését és kikapcsolódását.

2. Debreceni Nagyerdő

Debreceni programok- Az Aquaticum szomszédságában található a hatalmas park. A Nagyerdő területén különleges védett növények és állatok élnek. A nevét a 100-120 éves fáiról kapta. Ezután a 18.században parkká nyilvánították. Majd 1939-ben védett természeti terület lett. A Nagyerdő területén számos látnivaló és szórakozási lehetőségek is vannak, a kellemes sétával együtt.

3. Pizza Via

Debrecen szívében, az Arany János utca 2. szám alatt található ez az elegáns, igényes családias hangulatú étterem. Finomabbnál finomabb pizzákat, italokat ,leveseket, tésztákat, wokos különlegességeket és érdekes desszerteket lehet itt fogyasztani. Ha pedig nincs időd beugrani, de viszont nagyon éhes vagy, akkor megrendelheted az interneten keresztül is.

4. Black Sheep kávézó

Black Sheep

Ez a hely nem csak egy egyszerű kávézó a belvárosban , hanem egy menedékhely. Menedékhely vidékieknek, városi embereknek, külföldieknek. Menedékhely minden olyan embernek aki egy finom és minőségi kávét ,vagy sütit szeretne és ki akarnak lépni egy kicsi időre a rohanó világból.

5. Kerekerdő Élménypark

Ha nem hiszed el, hogy Hófehérke és a hét törpe, Piroska és a Farkas életre tud kellni, akkor el kell jönnöd ide és a saját szemeddel megtekinteni. Az Élménypark több pontján kihelyezésre kerültek, olyan híres mesék főszereplői, akiket nincs olyan gyermek vagy felnőtt, aki fel ne ismerné. Talán a legjobb a park területén a Jancsi és Juliska rész, ahol láthatod az eléthű házat is.

Többet olvasnál? Nézz körbe a blogunkban: Blog